Cautare

61312 de rezultate pentru "bazarul din suceava inundat" (6.34 secunde)
Vera Andronic din Suceava, Manastirea Humorului, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti), organizat la MTR.
Presedintele Traian Basescu, aflat, luni, in vizita la Dornesti (Suceava), s-a aratat extrem de deranjat de prezenta presei si le-a cerut membrilor Serviciului de Protectie si Paza (SPP) sa indeparteze ziaristii din fata lui, astfel incat sa ii poata vedea pe militarii care lucreaza la podul de pontoane.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Cifra doi insoteste in continuare dezvoltarea lantului de magazine PROFI odata cu inaugurarea, astazi, a doua magazine, in Calarasi si Suceava. ... Noul magazin din Calarasi, al doilea din localitate, se afla Str. ... El are o suprafata totala de 912 mp, din care sala de vanzari ocupa 480 mp.
Stela Lucaciu din Suceava a participat recent la targul Craciun Taraneasc, organizat in curtea Muzeului Taranului Roman din Sos.
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Mai mult, unii dintre liderii PNL din teritoriu se opun fuziunii cu PD sau nu agreeaza conditiile sugerate de democrati legate de paritatea politica, de doctrina si de denumirea viitorului partid.
Unde se duc marile batalii politice Atmosfera campaniei electorala s-a dezmortit doar in cateva zone din tara, unde candidatii Puterii si Opozitiei sunt cotati la diferente foarte mici de procente.
Ileana Hotopila din comuna Ulma judetul Suceava, a venit cu oua incondeiate, la targul din curtea MTR. ... Am venit cu oua incondeiate, facute din lemn, din margele, tot din lemn, cu motive traditionale.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Master Planul General de Transport, documentul strategic pentru infrastructura tarii in urmatorii 16 ani si in baza caruia tara noastra va primi finantarile nerambursabile de la Comisia Europeana, a fost prezentat saptamana trecuta membrilor Comisiilor de transport din Camera Deputatilor si Senat, cu modificarile aduse in urma dezbaterilor publice.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, Suceava, participa zilele acestea la targul traditional organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Florin Cramariuc, mester popular, din Scheia, Suceava, participa in acest week-end la targul iconarilor din curtea MTR. ... Traditia asta se mosteneste din tata in fiu. Baietii mei au plecat din tara si au imbratisat meseria de bijutieri, ne-a spus Florin Cramariuc.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Adriana Hojbota de la Manastirea Humorului, Suceava, participa in acest week-end la targul "Piata Taraneasca si Mester (Esti)" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Olga Simionescu 4 aprilie la 10:18 Episodul 9 din Jurnalul meu de #pandemie, fiindca imi pasa. ... - #China a contat pentru 80% din cazuri atunci cand nu vorbeam inca despre o pandemie ( definita de 100 000 de noi cazuri aparute).
"Nu ne batem cu un partid, ci cu un sistem mafiot" Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a cerut, luni, la Suceava, social-democratilor si liberalilor sa pregateasca o organizare ‘‘aproape militara‘‘ in perspectiva alegerilor locale din 2012, aratand ca lupta nu va fi cu un partid, ci cu un "sistem mafiot".
Rhythm Of The Dance, impresionantul show ce va fi prezentat in sapte orase din Romania in perioada 24 - 30 Aprilie 2015, de catre Compania Nationala de Dansuri a Irlandei, implineste 14 ani de cand a fost votat Best Irish Dance Show"!
Alianta DA tipa ca din gura de sarpe ca este frauda si turism electoral cit cuprinde. ... Dupa votare pe lista e trecut numele din buletin si codul numeric personal, iar respectivul semneaza in dreptul numelui sau. ... Apare, de exemplu, pe lista suplimentara de la Ploiesti, Ion Vasile din Suceava.
Vicepresedintele PNL Suceava, in acelasi timp primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, considera ca sefii de servicii descentralizate nu trebuie sa se cramponeze de functii, invocand fel de fel de explicatii, deoarece este normal ca Puterea in exercitiu sa-si instaleze directori din randurile sale, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare.
google-analytics.com